Dåliga skämt - sida: 221

Hittade totalt 2415 skämt . Den här sidan visar skämten på sida 221 av 242.
 
0
 
0
– Varför har du rakat dig i nacken?
– Hoppsan, jag har visst satt skjortan bak och fram.
 
0
 
0
– Varför hittade inte norrmannen isbitarna?
– Han hade tvättat dem i varmvatten.
 
0
 
0
Så var det Olle i Norge som gjorde lumpen. Han var inne på sjukstugan där han sa:
– Jag skulle vilja bli kastrerad.
– Är du verkligen säker på det?
– Jag, jag vill bli kastrerad.
När han kom ut efter kastreringen mötte han en av sina lumparkompisar som frågade:
– Hur gick det med vaccineringen?
– Vaccinering? Var det så det hette?
 
0
 
0
En norrman och en svensk började bråka på en parkeringsplats. Då ritade svensken upp en rund ring på marken och sa:
– Nu ställer du dig i ringen och stannar där annars slår jag ner dig! Svensken gick till norrmannens bil och började slå sönder den. När han hade slagit sönder hela bilen upptäckte han att norrmannen stod och skrattade så han frågade:
– Vad skrattar du åt?
– Jag har varit ute ur ringen flera gånger medan du har slagit sönder min bil.
 
0
 
0
Norsk Mor skriver till sin son.
”Käre son. Bara ett par rader så du vet att jag ännu lever. Jag skriver detta brev sakta, för jag vet att du inte kan läsa fort. Du kommer inte att känna igen huset när du kommer hem, för vi har flyttat. Jag kan inte ge dig adressen, eftersom den förre Bergenfamiljen som bodde här tog med sig numret till sitt nya hus, så de skulle slippa ändra adress. Lite om din far, han har fått nytt jobb. Han har nu 500 man under sig. Han klipper gräset på kyrkogården. Det finns en tvättmaskin i vårt ny hus när vi flyttade in, men den fungerar inte bra. Förra veckan stoppade jag 14 skjortor i den, drog i snöret och sedan dess har jag inte sett dom. Din syster fick barn i morse, Jag har inte fått reda på om det blev en pojke eller flicka, så jag vet inte om du är Moster eller Morbror. Farbror Olav drunknade i ett Whiskeyfat på Oslo Bryggeri för en tid sedan. Några arbetare hoppade i för att rädda honom, men det gick inte. Han bara slogs och ville stanna kvar. När vi kremerade honom brann han i tre dagar. Din far drack inte så mycket i julas, jag hällde en burk motorolja i hans ölsejdel och det höll honom igång till nyårsdagen. Jag var hos doktorn i torsdags, din far var med. Doktorn satte ett litet rör i munnen på mig och sa till mig att inte öppna den på 10 minuter. Din far erbjöd sig att köpa röret. Det regnade bara två gånger i Bergen förra veckan, först tre dagar, och sedan fyra dagar. I måndags var det så blåsigt att en av våra hönor la samma ägg fyra gånger. Din älskade Mor.
P.S. Jag skulle ha skickat 100 kronor, men tyvärr hade jag redan klistrat igen kuvertet.
D.S.”
 
0
 
0
En glad norrman åkte taxi i Malmö. – Hemma i Bergen, sa han, får vi två kronor för varje duva vi skjuter i stadens parker.
– Här i Malmö, skrattade taxichauffören, får vi 20 kronor för varje pensionär vi kör över!
Och för att driva skämtet en bit extra, låtsades han sikta på en gammal farbror vid ett övergångsställe. I sista stund väjde han förstås undan. Men till sin förskräckelse fick han höra en duns och han såg i backspegeln pensionären ligga raklång på övergångsstället.
– Det gjorde inget att du missa, sa norrmannen där bak. Jag tog honom med dörren!
 
0
 
0
En norrman var över i Sverige för att jobba. Han tog anställning som skogsarbetare. Förmannen sa:
– Med den här sågen kan du fälla 40 träd om dagen.
Men när tre dagar gått hade inte norrmannen fällt mer än tre. Då tog förmannen tag i motorsågen för att visa hur det skulle gå till. Då han startade motorsågen hoppade norrmannen högt och skrek:
– Va er de som brummer så?
 
0
 
0
Det var en norrman, en dansk och en ryss som var strandsatta på en öde ö. Då fick de en flaskpost där det stod: ” Ni får en önskning var ” Lappen var undertecknad ” Anden i flaskan ”. Dansken önskade att han skulle få komma Hem, och vips, så var han borta. Ryssen önskade samma sak och såförsvann han också. Men då tyckte norrmannen att det blev trist, så han önskade de andra två tillbaka igen.
 
0
 
0
En norrman kom till jobbet med två olikfärgade strumpor på sig. En kamrat uppmärksammade honom på det.
– Ja, det konstiga är att jag har två precis likadana Hemma.
 
0
 
0
En grupp svenskar på väg till Oslo i en Audi Quattro stoppas i tullen av en norsk gränspolis:
– Ni är fem personer i en Quattro och quattro betyder fyra på italienska. En av er måste alltså kliva ur.
– Jag skulle vilja tala med er chef, säger föraren, som har svårt att behärska sig, men han vet ju att det är norska tullen.
– Han är upptagen. Han upptäckte att det var två personer i en Fiat Uno, samt helt fel antal människor i en SAAB900 och i en Volvo430.